Korting speciaal voor FNV-leden

  • Speciaal voor FNV-leden
  • €400,00 korting op zonnepanelen
  • €150,00 korting op een warmtepomp

Al sinds 2010 werken Greenchoice en FNV samen. We helpen mensen met het besparen op én zelf opwekken van groene stroom. 

Meld je aan!

Wek je eigen groene stroom op met je eigen dak als je zonnepanelen koopt. Als je je eigen stroom opwekt, kan je je eigen stroom direct op de locatie gebruiken.

Wil je een comfortabel warm huis met een laag gasverbruik? Met een warmtepomp is het mogelijk! De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zodat je geen of minder gas nodig hebt om je woning te verwarmen. Je ziet deze besparing direct terug op je jaarnota. En wist je dat je met de ISDE-subsidie een deel van het aankoopbedrag terugkrijgt? Wees er snel bij om je huis klaar te maken voor de volgende winter!

Greenchoice helpt je besparen

Zonnepanelen

In ons land schijnt genoeg zon om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. Tienduizenden Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Wil jij ook besparen met je eigen zonnestroom? Als lid van de FNV krijg je extra korting bij Greenchoice. Meld je aan en krijg €400,00 korting op de totale kosten van aanschaf en plaatsing.

Warmtepomp

Een warm comfortabel huis met een laag gasverbruik. Met een warmtepomp kan dat! De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht zodat je cv-ketel minder hoeft te stoken, of zelfs volledig van het gas af kunt. Zo bespaar je op je gasrekening. Als lid van de FNV krijg je extra korting bij Greenchoice. Meld je aan en krijg €150,00 korting op de totale kosten van aanschaf en plaatsing.

Warmtepomp via Greenchoice

Voor de verkoop en installatie van warmtepompen werken wij samen met partners: erkende installateurs die álles over warmtepompen weten. Zo ben je zeker van een helder en persoonlijk advies, afgestemd op jouw woning. Zijn er tussentijds vragen of onduidelijkheden? Dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar.

Zonnepanelen via Greenchoice

Wil jij binnen 6 weken zonnepanelen op je dak om optimaal te profiteren van de zonnestralen? Dat regelen wij voor jou! In enkele regio’s installeren we zelfs al binnen 3 weken. Alleen in Zeeland hebben we iets langer de tijd nodig om bij je te komen installeren. Tijdens het adviesgesprek hoor je van ons wat de huidige doorlooptijd is. 

Kies voor écht groene stroom uit Nederland en bosgecompenseerd gas

Nog geen klant bij Greenchoice? Kies dan nu voor écht groene stroom en bosgecompenseerd gas. En meld je aan bij Samen Greenchoice, voor korting op onder meer energiebesparende producten.