Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor 100% Nederlandse Windstroom

en krijg ieder jaar € 53,- korting op jouw warmtefactuur van Ennatuurlijk

Warmte en duurzame stroom gaan hand in hand. Comfort, warmte en korting ook. Tenminste, als je kiest voor warmte in combinatie met duurzame stroom. Ennatuurlijk en Greenchoice ontwikkelden speciaal voor warmteklanten via Ennatuurlijk een warm aanbod: kies via deze website voor groene stroom van Nederlandse windmolens en krijg ieder jaar € 53,- korting op jouw warmtefactuur van Ennatuurlijk!

Uw aanmelding

Wil je gebruikmaken van deze aanbieding? Klik dan hiernaast op de gele knop. Zo kom je op de aanmeldpagina. Hier meld je je veilig en snel aan. Greenchoice is leverancier van stroom en gas, maar meestal is de gaslevering niet van toepassing, tenzij je nog op gas kookt. Je hebt namelijk al warmte van Ennatuurlijk. Let er daarom op dat je dan hiernaast via de optie 'geen gas' aangeeft dat je alleen stroom wenst. 

Voorwaarden

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt uitsluitend in combinatie met de contracten die op deze website staan. Bent u al klant bij Greenchoice? Dan zoekt Greenchoice uit of u met deze actie voordeliger uit bent. Stuur een e-mail naar vragen@greenchoice.nl met uw klantnummer bij Ennatuurlijk, uw klantnummer bij Greenchoice en uw naam en adres. Of neem contact op met de klantenservice van Greenchoice via telefoonnummer 010 478 2326. De medewerkers leggen u graag de meest gunstige aanbieding voor

Over Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert op veel plaatsen in Nederland onder andere warmte. Lokaal opgewekte warmte welteverstaan. Zo zorgt de restwarmte van afvalverwerker Twence ervoor dat de bijna 10.000 studenten aan de Universiteit Twente beschikken over comfortabel verwarmde ruimtes. In totaal koppelde Ennatuurlijk al zo’n 70.000 particulieren en zakelijke ontvangers en gevers van energie aan elkaar. Meer weten? Kijk op www.ennatuurlijk.nl.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6817 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg