Sluit je bij ons aan

Al 600.000 klanten kozen voor de groenste energiebeweging van Nederland

Ga ook voor groen

De groenste energiebeweging van Nederland

Greenchoice is niet zomaar een bedrijf. We zijn een groene beweging. Waar iedereen zich bij kan aansluiten. Samen met onze klanten brengen we groene energie al twintig jaar dichterbij. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen bereiken.

De beweging in beeld

Wij gaan voor groen, dat is de enige goede keuze. En dat weten onze klanten ook. We zochten ze op met de vraag waarom zij zijn aangesloten bij de groenste energiebeweging van Nederland.

Bram: ‘Wij moeten veel meer energie besparen met elkaar’

Bram woont middenin de Amsterdamse Pijp. Zijn monumentale pand uit 1865 is helemaal verduurzaamd. Het is zelfs gasloos! Bram is letterlijk en figuurlijk het groene hart van Amsterdam. Hij vindt dat we met elkaar de uitdaging aan moeten gaan om nóg meer energie te besparen. De rest wekken we groen op. Bram gaat voor groen. Jij ook?

Lieke & Puck: ‘Verbeter de wereld en begin gewoon’

Als docent geeft Lieke het vak ‘groen’. Ze maakt leerlingen bewust van het feit dat ook zij invloed kunnen uitoefenen op hun leefomgeving. Puck ziet haar moeder als inpiratiebron. Ze is onlangs gestopt met vlees eten en fanatiek bezig met afval scheiden. Zo moeder zo dochter. Lieke en Puck gaan voor groen. Jij ook?

Angela & Jeroen: ‘De kruipruimte isoleren we met schelpen’

Duurzaamheid heeft Angela van haar grootouders. Die waren al duurzaam voordat het ‘hip’ was. In hun klushuis uit de jaren ’30 gebruikt Lieke het liefst natuurlijke materialen. Zo heeft ze de kruipruimte laten isoleren met schelpen! Haar partner Jeroen heeft ze flink aangestoken met haar passie.
Angela en Jeroen gaan voor groen. Jij ook?

Laura & Wilfried: ‘Wij kweken onze eigen schimmels’

Wilfried en Laura zijn beiden gefascineerd door de natuur. Zo heeft Wilfried een passie voor schimmels. Weer eens wat anders. Hij kweekt zelf schimmels om mee te koken. Ook produceren ze hun eigen groenten. En wat ze over hebben? Dat geven ze gewoon aan de buren! Laura en Wilfried gaan voor groen. Jij ook?

Ontdek de wereld van groene energie

Dit zit er in je energiekosten

De energienota bestaat uit verschillende onderdelen. Én uit cijfers. Veel cijfers. Het kan ingewikkeld zijn om te achterhalen welke cijfers dit precies zijn, waar ze vandaan komen en waar ze voor zijn bedoeld. We leggen het aan je uit.

De rol van Greenchoice in de energietransitie

Bij Greenchoice werken we aan de missie om de energietransitie in Nederland te versnellen. Wij willen dé partij zijn en blijven voor iedereen die zelf ‘groen wil doen’ en onze positie als meest groene energieleverancier van Nederland behouden. In dit artikel laten we je zien hoe.

Hoe maak ik mijn huis energiezuinig?

Door je huis energiezuinig te maken, kan je bijdragen aan een duurzaam Nederland. Bewuster omgaan met stroom, helpt je onnodig verbruik tegen te gaan. Dit is zowel voor het milieu als je portemonnee gunstig. Wij geven je tips voor het energiezuiniger maken van je woning.

En? Sluit jij je óók bij ons aan?

Kies voor groene energie

Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen bereiken. 

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg