Zonne-energie van zonnepanelen

Energie van de boer van Univé

100% groene stroom uit Nederland en bosgecompenseerd gas

Hartelijk dank voor je interesse

Leden van Univé krijgen een exclusief aanbod voor Energie van de Boer. Bereken wat Energie van de Boer voor jou betekent.

Je kunt voor dit scherpe aanbod ook telefonisch contact opnemen met Univé via 0592-348987 of gebeld worden voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Je krijgt dan een energie-adviseur van Univé aan de telefoon. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00.

Je krijgt 100% zonnestroom uit de regio, opgewekt door agrarische Univé-leden aangevuld met Nederlandse zonnestroom, voor een scherpe prijs. Een deel van de energieprijs investeren we weer in zonnepanelen op de daken van andere agrariërs. Zo verduurzamen we samen de regio. Doe je ook mee?

Groene stroom afsluiten met bosgecompenseerd gas

Wanneer je energie afsluit bij Greenchoice, krijg je naast 100% groene stroom uit Nederland ook bosgecompenseerd gas. Dit houdt in dat we de uitstoot van al jouw gasverbruik compenseren door bos aan te planten en te beschermen binnen verschillende bosprojecten. Benieuwd uit welke bronnen onze energie komt? Bekijk ons stroometiket 2021, waarin alle bronnen zijn uitgesplitst in één helder overzicht. 

Bespaar op je energie

Tarievenspecificatie

Hieronder vind je een overzicht van jouw verwachte totale kosten per jaar. Dit is gebaseerd op de situatie die je hebt ingevuld onder 'Bereken jouw tarief'.