Specs E-Mobility

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Specs E-Mobility en Greenchoice partners voor een duurzamere wereld

Specs E-Mobility is een innovatieve onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen van duurzame mobiliteitsinnovaties. Producten die dagelijks met plezier en voldoening ingezet kunnen worden door onze klanten, zoals  de elektrische scooter Electric Dutchman. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen loopt als een rode draad door onze onderneming.

Met een eigen R&D-afdeling is Specs E-Mobility in staat innovatieve (maatwerk-) oplossingen te ontwikkelen voor klanten. Dit doen wij in nauwe samenwerking met partners en studenten.

Kijk ook eens op onze website www.electricdutchman.com.  

De kernwaarden van Specs E-Mobility zijn innovatie, kwaliteit & duurzaamheid. In de samenwerking met Greenchoice komen die kernwaarden volledig tot hun recht. Sterker nog, beide bedrijven versterken elkaar alleen maar in hun ambities.

Met de groene energie van Greenchoice en de duurzame elektrische scooter van Specs E-Mobility ligt een mooi aanbod binnen handbereik.
Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 4,1 5811 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg