Voordeel via Dierenbescherming

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Kies voor stroom uit duurzame bronnen en steun de Dierenbescherming

Greenchoice en de Dierenbescherming werken samen om Nederland te vergroenen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer we kunnen bereiken. Met jouw keuze voor 100% DIERZAAM, zet je de dieren in Nederland in het zonnetje. Sluit je aan en stap in de wereld van positieve energie; een win-win voor mens en dier! 

Voordelen

 

Zet de dieren in het zonnetje!

Voor iedereen die via onze gezamenlijke actie overstapt op het speciale energiecontract 100% DIERZAAM, investeert Greenchoice €50,00 in zonnepanelen op de daken van de dierenopvangcentra in Nederland. Daarnaast profiteer je blijvend van een scherp tarief. Hoe meer mensen kiezen voor 100% groene stroom, hoe meer daken we kunnen benutten door ze vol te leggen met zonnepanelen. Doe je mee? Je kunt eenvoudig online overstappen.

100% DIERZAAM

Duurzaam hoeft niet duur te zijn: bij Greenchoice ben je altijd verzekerd van een scherp tarief. Het 100% DIERZAAM energiecontract bestaat uit echt Nederlandse groene stroom en bosgecompenseerd gas. Nu met €155 welkomstkorting.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6819 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg