Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
Makkelijk & altijd opzegbaar 1 jaar voordelige prijs 3 jaar zekerheid van een scherpe prijs 5 jaar zekerheid van een scherpe prijs
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Bespaar via deA op uw energierekening met 100% duurzame stroom!

Bent u een bedrijf, organisatie of een maatschappelijke instelling? Dan kunt u een zakelijke klant worden van deA. Met uw organisatie levert u dan een maatschappelijke bijdrage aan de energietransitie om van fossiele brandstoffen over te gaan naar lokale duurzame energie. Deze maatschappelijke bijdrage kunt u uiteraard ook communiceren richting uw klanten en leden. Als klant van deA sluit u een energiecontract af met Greenchoice. Dit betekent dat u via Greenchoice uw duurzame stroom geleverd krijgt. Bovendien krijgt deA een vergoeding van Greenchoice voor iedere zakelijke klant. Met deze vergoeding start deA weer nieuwe duurzame energieprojecten in Apeldoorn. Word ook klant via deA en draag bij aan deze ontwikkeling tegen scherpe tarieven.

Over Samenwerking Greenchoice en deA

deA is een coöperatie. Dat betekent dat de leden het voor het zeggen hebben. Door lid te worden bent u mede-eigenaar en praat u mee. Daarnaast heeft deA een eigen energiebedrijf dat duurzame stroom levert die in de gemeente Apeldoorn is opgewekt en inwoners helpt bij het zelf opwekken van stroom en besparen van energie.

Logo Greenchoice Greenchoice
4 5
Greenchoice 3,9 6820 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg