Iedereen kan het dak op

Greenchoice gelooft in groene energie voor én door iedereen. Als we willen dat Nederland echt verduurzaamt, dan moeten we het samen doen. In Nederland ligt ongeveer 900 km2 aan leeg dak wat gebruikt kan worden voor het opwekken van groene energie. Help ons de lege daken in jouw buurt te kraken door een dak te selecteren op onderstaande kaart. Dan maak je kans op 500 euro die je gratis mag investeren in een lokaal zonnepanelenproject en het rendement van deze investering is voor jou!

Daken kraken

Er zijn al 0 daken genomineerd

  1. 1Klik op een geschikt dak op een lege plek op de kaart.
  2. 2Vul je gegevens in om dat dak te kraken.
  3. 3Maak kans op 500 euro investeringstegoed.

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik daken kraken?
Op slechts 4% van alle geschikte daken liggen nu zonnepanelen. Terwijl sommige lege daken perfecte plekken zijn om energie op te wekken. Help ons om de juiste daken te vinden zodat we Nederland samen verduurzamen.
Wat gaat Greenchoice doen met de gekraakte daken?
Greenchoice gaat aan de slag om de meest gekraakte (en geschikte) daken samen met de buurt van zonnepanelen te voorzien. En die leveren dan groene energie aan jouw buurt. Lees hier meer over de ruim 100 lokale energiecoöperaties die wij ondersteunen. 
Wat kan ik winnen met het kraken van daken?
Je krijgt 500 euro om te investeren in een lokaal zonne-energieproject van Greenchoice op de website van onze partner: zonnepanelendelen.nl. Tijdens de looptijd van het project krijg je er rendement uit en na afloop ontvang je jouw investering weer terug.
Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
De winnaar wordt op 12 juli 2019 bekend gemaakt. Volg ons via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven van de actie.
Wat als ik zonnepanelen op mijn dak wil?
Heb je op jouw dak ruimte om energie op te wekken met zonnepanelen? Dan kan dat natuurlijk ook! Bereken jouw voordeel met onze gratis dakscan en ga zelf aan de slag met het opwekken van écht groene energie!
Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5461 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg