Play

Bespaar je energie met boks live

  • Bespaar tot 10% op je stroomverbruik en -kosten
  • Direct live inzicht in je energieverbruik
  • Download nu in de app voor Greenchoice klanten

Download de app nu!

Live inzicht dankzij de BOKS-meter!

Je hebt op elk moment van de dag inzicht in jouw stroomverbruik, tot op 10 seconden nauwkeurig! Dit gebeurt via de BOKS-meter; een klein kastje dat je zelf gemakkelijk op je slimme meter aansluit. Hiervoor betaal je eenmalig €50.

Ga naar de app

Bespaar slim!

Met BOKS Live heb je via de app direct inzicht in je actuele verbruik. Zo ontmasker je eenvoudig de energievreters in huis en bespaar je tot wel 10% op je energiekosten! Zo werkt het.

Download de app nu!

Veelgestelde vragen

Hoe werkt BOKS Live?

Energie besparen kan leuk zijn! Met BOKS kun je uitdagingen aangaan om te besparen op je energie en met een slimme meter zie je per apparaatgroep wat je verbruikt. Met BOKS Live heb je nu óók nog live inzicht in je stroomverbruik.

Bekijk hier hoe BOKS Live werkt.

Welke voordelen heeft BOKS Live?

Met BOKS Live in de Greenchoice app heb je toegang tot een aantal unieke functionaliteiten:

·         Live inzicht in je stroomverbruik
Je ziet om de 10 seconden wat er in je huishouden verbruikt wordt. Knip je een lampje aan, dan zul je dit direct terugzien in de Greenchoice app.

·         Een extra nauwkeurige energiespecificatie per apparaatgroep
Dankzij live inzicht in je stroomverbruik kunnen wij je een zeer nauwkeurige energiespecificatie aanbieden, zodat je precies weet hoeveel de verschillende apparaatgroepen verbruiken.

·         Uniek in de markt
Naast gedetailleerd inzicht in je verbruik, kunt je ook meedoen aan bespaaruitdagingen die je echt helpen om energie te besparen. Energie besparen was nog nooit zo leuk! 

·         Handig via de Greenchoice app

Je hebt geen extra stekkers nodig om gebruik te maken van BOKS Live. Wij leveren je alleen een klein apparaatje dat je zelf gemakkelijk aansluit op je slimme meter. Er zijn dus geen installatiekosten nodig.

Is mijn slimme meter geschikt voor BOKS Live?

BOKS Live is er alleen voor slimme meters van 2014 of nieuwer. Je kunt dit controleren aan de hand van je meternummer. Je meternummer vind je onder de barcode van je slimme stroommeter. Eindigt dit nummer op 14 of meer? Dan is je slimme meter geschikt voor BOKS Live. Eindigt dit nummer op 13 of minder? Dan heb je een ouder type slimme meter. Deze werkt helaas niet goed samen met de BOKS-meter, die nodig is voor BOKS Live.

Hoe kan ik BOKS Live bestellen?

Je kunt je voor BOKS Live abonneren via de Greenchoice app. Hiervoor vind je een widget op je startpagina in de app, of een knopje onder ‘Instellingen’ genaamd ‘BOKS’. Wij sturen de BOKS-meter automatisch naar je toe zodat je deze zelf met behulp van de handleiding kunt installeren bij je thuis. BOKS is alleen beschikbaar voor Greenchoice klanten. 

Hoe werkt het BOKS Live abonnement?

Voor BOKS Live betaal je abonnementskosten. Deze kosten gaan in op de 1e van de maand nadat je BOKS Live hebt aangeschaft. Start je dus op 5 juni, dan zullen je abonnementskosten per 1 juli in rekening gebracht worden. De maandelijkse kosten voor BOKS Live worden samen met je voorschot voor stroom en gas geïncasseerd in je termijnbedrag. Deze zal dus opgehoogd worden met je abonnementskosten.

Hoe installeer ik de BOKS-meter?

De BOKS-meter is in een paar eenvoudige stappen te installeren. Met behulp van de handleiding heeft u de meter binnen enkele minuten aangesloten en kunt u uw live verbruik bekijken. We hebben ook een video die u helpt bij het installeren. Bekijk de installatievideo.

Meedoen met Boks

Laat uw gegevens achter zodat we u kunnen vertellen hoe u mee kunt doen met BOKS

Doe mee met BOKS!

BOKS is speciaal voor klanten van Greenchoice. Word ook klant en doe mee!

Bel ons op 010-4782326 voor een speciaal aanbod of laat je gegevens achter zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Bedankt

We sturen je een e-mail met meer informatie over BOKS. De eerste challenge staat al klaar in de app.