Boks daagt je uit!

Ontdek jouw energieverbruik en doe mee met de uitdagingen van BOKS. Bespaar maximaal op je energierekening, zonder apparaten of stekkers. Een telefoon of tablet is alles wat je nodig hebt. Nu gratis in de app.

Lekker bezig met je energie!

Een kortere douche of de verwarming een graadje lager?
Ga de uitdaging aan en bespaar op je energieverbruik.

1 Kies je bespaardoel

BOKS geeft je gedetailleerd inzicht in alle energievreters in huis. Waar ga jij op besparen?

2 Start de uitdaging

Durf jij kouder te douchen? Of ben jij de sluipverbruikers in je huis te slim af? Ga de uitdaging aan of daag je gezinsleden uit om te besparen op je energiekosten!

3 Vier de overwinning

Uitdaging behaald? Kijk in de app hoeveel energie en euro's je hebt bespaard! En verheug je vast op die lage energierekening.

Doe mee met boks

Laat je uitdagen door BOKS! Ontdek jouw energieverbruik en bespaar maximaal op je energiekosten. Doe ook mee.

Al meer dan 7.000 klanten doen mee!

Veelgestelde vragen over BOKS

Wat is BOKS?
BOKS is de nieuwe energieservice voor alle klanten van Greenchoice. Op uw smartphone of tablet heeft u in één oogopslag inzicht in uw energieverbruik. U krijgt persoonlijke energiebespaartips en kunt u meedoen aan uitdagingen die u helpen om energie te besparen. Als u een slimme meter heeft kunt u zelfs per apparaat(groep) uw verbruik zien, zodat u precies weet waar uw energieverbruik en uw energiekosten naartoe gaan!
Wat is het voordeel van BOKS?
Met BOKS heeft u altijd en overal direct inzicht in uw energieverbruik. Dit inzicht maakt het makkelijker om uw energieverbruik te controleren en hierop te besparen. Greenchoice helpt u graag een handje om uw energierekening op een leuke manier nog verder naar beneden te brengen. Goed voor het milieu, uw kennis en uw portemonnee!
Hoe kan ik meedoen met BOKS?
Download de laatste versie van de Greenchoice app via de app stores. Via de Greenchoice app kunt u vervolgens BOKS activeren door te klikken op de banner in de app, of BOKS te selecteren bij de instellingen van de app.
Ik ben nog geen klant van Greenchoice, kan ik toch meedoen met BOKS?
U kunt gebruik maken van BOKS als Greenchoice uw energieleverancier is. Wilt u overstappen naar Greenchoice en als eerste profiteren van BOKS? Dan regelt u eenvoudig uw aanmelding via onze website. Bekijk ons aanbod. Wij regelen alles voor uw overstap.
Ik kan BOKS niet vinden in de Greenchoice-app, hoe kan dat?
BOKS is nu beschikbaar in de Greenchoice app. Heeft u een slimme meter, dan kunt u BOKS Slim activeren door te klikken op de banner in de app of BOKS te selecteren bij de instellingen van de app. Uit- en inloggen kan helpen om de gegevens te updaten.
Heeft u geen slimme meter, of levert u energie terug met bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan is BOKS Slim activeren niet mogelijk. U kunt wel meedoen met de uitdagingen door te klikken op de banner Het Grote Douchespel of Uitdagingen te selecteren bij instellingen van de app.
Hoe wordt mijn verbruik per apparaatgroep berekend?
Als u een slimme meter heeft kan BOKS de meterstanden per kwartier opvragen. Hiervoor kunt u via de app toestemming geven. In uw verbruiksgegevens worden verbruikspatronen herkend. Ieder apparaat heeft een uniek verbruikspatroon. Bijvoorbeeld; een waterkoker heeft een kort, hoog verbruik, terwijl een wasmachine verschillende pieken achter elkaar heeft. Door alle verbruikspatronen te analyseren, wordt in kaart gebracht wat per apparaatgroep wordt verbruikt.
Ik heb geen slimme meter, en nu?
Ook zonder slimme meter kunt u de uitdaging aangaan om energie te besparen. In de Greenchoice-app vindt u bespaartips en kunt u meedoen aan uitdagingen om te besparen. Voor een beter inzicht in uw energieverbruik kunt u zelf uw meterstanden aan ons doorgeven. Heeft u wel een slimme meter? Dan kunt u ook per apparaatgroep inzicht krijgen in uw verbruik.
Ik ben via de website aangemeld voor BOKS. Zit ik nu ergens aan vast?
Nee, u zit nergens aan vast. Wij nemen per e-mail contact met u op als u BOKS kunt gaan gebruiken.
Ik heb zonnepanelen en een slimme meter, wat kan ik met BOKS?
Levert u energie terug met bijvoorbeeld zonnepanelen? Dan is BOKS Slim activeren nog niet mogelijk. BOKS Slim rekent het verbruik per apparaatgroep uit door het herkennen van energiepatronen van apparaten in uw huis. Door de teruglevering van stroom raken deze patronen verstoord. Hierdoor kunnen wij nog geen goede specificatie van uw energieverbruik tonen. U kunt wel besparen door mee te doen met de uitdagingen van BOKS. Dit doet u door te klikken op de banner Het Grote Douchespel of Uitdagingen te selecteren bij instellingen van de app. 

Meedoen met BOKS

Leuk dat je meedoet! Je vindt BOKS in de Greenchoice-app. Op de pagina 'Zo doe je mee met BOKS' lees je hier meer over.
Of laat je gegevens achter en we sturen je deze informatie per e-mail toe.

Meedoen met BOKS

Leuk dat je de uitdaging met BOKS wilt aangaan! BOKS is gratis voor klanten, via de Greenchoice-app. Direct klant worden en meedoen met BOKS? Of laat je gegevens achter en we sturen u per e-mail meer informatie over hoe u ook mee kunt doen met BOKS.

Bedankt!

Leuk dat je de uitdaging met BOKS wilt aangaan! Je wordt nu doorgelinkt naar de pagina 'Zo doe je mee met BOKS'.

Bedankt!

Je ontvangt binnenkort meer informatie! Direct klant worden en ook profiteren van BOKS en de voordelen van Greenchoice?

Bekijk ons aanbod