De Alliantie VvE diensten

Bereken je tarief

kWh
Normaal
kWh
Dal
kWh
m3
per maand
per jaar
Aanmelden
Tarievenspecificatie

Voordeel bij Greenchoice speciaal voor VvE leden van de Alliantie

De Alliantie en Greenchoice werken al jaren samen aan een duurzamere wereld. Zo bespaart elke VvE, waarvan de gemeenschappelijke ruimtes worden voorzien van duurzame energie van Greenchoice, gemiddeld 20 ton CO2-uitstoot per jaar!

Ook als lid van deze VvE's profiteert u nu mee, wat concreet het volgende inhoudt: Greenchoice garandeert altijd een vaste korting ten opzichte van grijze stroom. Deze korting bedraagt 0,25 eurocent per kWh. stroom en per m3 gas (incl. BTW) ten opzichte van de variabele tarieven van de regioleverancier. Voor leden van VvE’s die zijn aangesloten bij De Alliantie VvE Diensten, verdubbelt Greenchoice deze korting tot 0,5 cent per kWh stroom en per m3 gas (incl. BTW).

Help daarom ook mee met onze gezamenlijke doelstelling om zoveel mogelijk CO2 te besparen en bespaar tegelijkertijd op uw energierekening!

Over De Alliantie VvE diensten

Wanneer u in Nederland een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE) waar uw appartement onder valt. Dat betekent onder andere dat u samen met de andere mede-eigenaren verantwoordelijk bent voor het onderhoud aan uw gebouw en de gezamenlijke ruimtes. In de praktijk kan dat best ingewikkeld zijn. Om alles wat er komt kijken bij het beheren van een VvE in goede banen te leiden kunt u een beroep doen op de Alliantie VvE Diensten BV.

Logo Greenchoice Greenchoice
5 5
Greenchoice 4,1 5695 https://www.greenchoice.nl/images/logo.svg