Van Greenchoice krijg je positieve energie

Kies voor groene stroom en/of bosgecompenseerd gas

 • Vast en zeker of variabel en vrij
 • Duidelijk inzicht in je verbruik
 • Profiteer van groene voordeelacties
Onze klanten beoordelen ons met een 7,8! 6914 beoordelingen

Van Greenchoice krijg je positieve energie. Met stroom uit zon en wind. Door opgewekt naar morgen te kijken. En samen groene keuzes te maken. Zo wordt alles om ons heen stap voor stap een stukje vrolijker.

NL Windstroom 1 Jaar

 • 100% groene windstroom uit Nederland
 • Bosgecompenseerd gas
 • 1 jaar zeker van een vast tarief
Vrouw blaast tegen een papieren windmolentje

NL Windstroom 2 Jaar

 • 100% groene windstroom uit Nederland
 • Bosgecompenseerd gas
 • 2 jaar zeker van een vast tarief
Wind vangen met Greenchoice

NL Windstroom 3 Jaar

 • 100% groene windstroom uit Nederland
 • Bosgecompenseerd gas
 • 3 jaar zeker van een vast tarief
Close-up van lang gras met een rij windmolens op de achtergrond

Groen & Vrij Wind en Zon

 • 100% groene stroom uit Nederland
 • Bosgecompenseerd gas
 • Variabel tarief, makkelijk opzegbaar

Ontdek hoe je energie bespaart

Wij helpen je op weg naar energiezuinig wonen

 • Isoleer je huis en bespaar tot 30% op gas
 • Bespaar op gas met een hybride warmtepomp

Onze klantbeoordeling is een 7,8!

7,8/10
6914 beoordelingen geverifieerd door de
Duim omhoog
Bianca
10/10

Wij zijn al zeker 10 jaar als het niet langer is bij greenchoice andere leveranciers niks als problemen mee bij greenchoice tot nu toe altijd als goed geregeld super tevreden mee

Duim omhoog
Wieringa
10/10

Geen betere energiemij. Je kan alles vinden op hun site. Bellen ed is lastig, maar op een mail reageren ze altijd. En ze verdubbelen niet zomaar uw maandbedrag.Alles staat uitgelegd en voor gerekend. De BTW is verhoogd, Energiekorting is verlaagd en de vaste kosten zijn omhoog gegaan. Daar kan GC niets aan doen. Die zijn alleen maar doorgeefluik. Buiten dat, gas en stroom zijn veel duurder geworden. Wees blij met het prijsplafond.

Greenchoice helpt je vergroenen 

Illustratie van drie armen die elkaar een boks geven

Samen Greenchoice Spaarprogramma

Groene keuzes worden beloond! Als klant van Greenchoice spaar je iedere maand voor kortingen op duurzame producten en belevenissen. Kies uit energiebesparende artikelen, duurzame uitjes en andere groene goodies.
Groep mensen voor zonne-energie park

Samen opwekken

Je dak is te klein, je woont in een flat, je vindt zonnepanelen niet mooi… En een eigen windmolen? Dat kan toch helemaal niet? Dan hebben wij goed nieuws! Dankzij lokale energiecoöperaties kan ook jij zelf groene stroom opwekken, samen met mensen uit jouw buurt.

Bosprojecten

Greenchoice levert bosgecompenseerd gas. Dit houdt in dat we het leveren van aardgas aan onze klanten combineren met het aanplanten, herstellen en beschermen van bos en natuur. Dit doen we door buitenlandse én Nederlandse bos- en natuurprojecten te steunen. Door de projecten waar wij aan meewerken hebben we samen met onze klanten al prachtige resultaten behaald! Om nog meer mooie resultaten te behalen, zetten we voortaan ook zelf nieuwe bosprojecten op.
Illustratie van de Remeha warmtepomp

Warmtepomp

Een warm comfortabel huis met een laag gasverbruik. Met een warmtepomp kan dat! De hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zodat je cv-ketel minder hoeft te stoken. Zo verminder je de CO₂-uitstoot én bespaar je op je gasrekening
Zonnepanelen in een veld

Zonnepanelen

In ons land schijnt genoeg zon om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. Tienduizenden Greenchoice klanten doen dat inmiddels al. Word jij ook een zonnestroomproducent.
Plaatje van de bamboe laadpas van Greenchoice

Laadpas

De Greenchoice Laadpas maakt je flexibel: laden in Europa bij meer dan 270.000 Europese publieke laadpunten. Je kunt zakelijk of privé een laadpas aanvragen.
 • Geen abonnementskosten
 • Laad met groene stroom
 • Te gebruiken in 22 landen

Laadpaal

Met een laadpaal ontstaan er meer mogelijkheden om flexibele keuzes te maken. Je kiest zelf wanneer je jouw auto oplaadt.
 • Persoonlijk advies
 • Inclusief installatie
 • Geen verborgen kosten
Twee vrouwen achter een laptop aan tafel

Dit zit er in je energiekosten

De energienota bestaat uit verschillende onderdelen. Én uit cijfers. Veel cijfers. Het kan ingewikkeld zijn om te achterhalen welke cijfers dit precies zijn, waar ze vandaan komen en waar ze voor zijn bedoeld. We leggen het aan je uit.

De rol van Greenchoice in de energietransitie

Bij Greenchoice werken we aan de missie om de energietransitie in Nederland te versnellen. Wij willen dé partij zijn en blijven voor iedereen die zelf ‘groen wil doen’. In dit artikel laten we je zien hoe.
Twee mannen vervangen samen een led-lamp

Hoe maak ik mijn huis energiezuinig?

Door je huis energiezuinig te maken, kan je bijdragen aan een duurzaam Nederland. Bewuster omgaan met stroom, helpt je onnodig verbruik tegen te gaan. Dit is zowel voor het milieu als je portemonnee gunstig. Wij geven je tips voor het energiezuiniger maken van je woning.

Groen en goed bezig

Greenchoice ook in 2023 uitgeroepen tot klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland

Consumenten vinden Greenchoice de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland. Dit blijkt uit het grootste onderzoek naar klantvriendelijkheid in Nederland van onderzoeksbureau MarketResponse.

Greenchoice ‘Industrie Leider’ in Sustainable Brand Index 2023

Greenchoice is het best scorende energie merk in de energiesector volgens de Sustainable Brand Index 2023, een onderzoek waarin consumenten aangeven welke merken zij het meest duurzaam vinden.

Bij Greenchoice kies je altijd voor
écht groene stroom en bosgecompenseerd gas.

Bekijk de tarieven

Al ruim 600.000 klanten gingen je voor